Linjë telefonike për suport 042274141
Gjuha
Identifikimi i Klientit Rregjistrohu
Albania Electricity
Albania Electricity
Albania Electricity
Albania Electricity
Albania Electricity
Albania Electricity
Lajmet e fundit
...

Identifikimi i Klientit

Të gjithë klientët duhet të krijojnë një llogari në portal duke plotësuar informacionin e kërkuar dhe të hyjnë te ‘Identifikimi I Klientit’.

Identifikohu
...

Pagesa Online

Ju mund të Shihni dhe Paguani faturën tuaj të fundit duke hyrë në menunë PROFILI - ‘Llogaritë e mia’. Gjithashtu mund të shihni faturat më të hershme dhe te shkarkoni detajet e faturës tuaj.

Paguaj/Shikoni
...

Lidhje e Re

Ju mund të aplikoni online për lidhje të re.

Rregjistrohu
Politikat e privatësisë | Termat dhe Kushtet e përdorimit| Politikat e rimbursimit | Komente | Admin
© 2019 OSHEE sh.a.
Mundësuar nga Fluentgrid Ltd. (Formerly Phoenix IT Solutions Ltd.)