mPower
Linjë telefonike për suport 042274141
Gjuha
Identifikimi i Klientit Rregjistrohu
Identifikimi i Klientit


NOTE :  Perdoruesi eshte kontrata e plote (16 shifrore ose AL0XXXXXX) per te gjithe klientet familjare.
Bizneset hyjne ne sistem me te njejtat aksese nga sistemi I meparshem.
Per perdoruesit qe kane regjistruar email me pare, nese keni problem me fjalekalimin athere mund te merrni nje fjalekalim te ri me email tek: Identifikimi I Klientit -> Kam harruar fjalekalimin?
KUJDES! Sapo te hyni ne sistem duhet te perditesoni te dhenat tuaja ( email, pyetjet e sigurise, numer telefoni etj ).
   
Emri i përdoruesit :  
Fjalëkalimi :  
Verifikimi i imazhit :  

Shkruani karakteret që shihni në foto

 
Keni harruar fjalëkalimin?   Keni harruar emrin e përdoruesit?
 

A jeni një përdorues i ri??

Kliko Regjistrohu Tani për të krijuar emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin për të hyrë në këtë aplikacion të sigurt

Përfitimet e të regjistruarit:

  • Qasja e llogarisë në internet është FALAS dhe ofron komoditet 24/7
  • Shikoni faturën tuaj
  • Regjistrimi i ankesë kërkesës për shërbim
  • Personalizoni njoftimet dhe opsionet e pagesës
  • Aksesoni historinë e faturimit dhe konsumit
Politikat e privatësisë | Termat dhe Kushtet e përdorimit| Politikat e rimbursimit | Komente | Admin
© 2021 OSHEE sh.a.
Mundësuar nga Fluentgrid Ltd. (Formerly Phoenix IT Solutions Ltd.)